Städfirma

Tjänster

Vad ingår i denna typ av städning?

En städning inför en flytt är en riktig storstädning. Efter att du har tömt din bostad på samtliga tillhörigheter ser vi till att den blir skinande ren. Förutom den generella städningen putsar vi även alla fönster, rengör badrum och kök från golv till tak inklusive ugnsplåtar, fläktfilter och golvbrunnar samt säkerställer att varenda skrymsle och vrå är skinande rena. Våra tjänster kvalificerar sig för RUT-avdrag och samtliga avdrag är alltid färdiga och redovisade när du får din faktura från oss, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund. Våra kunder är nämligen vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att möta alla önskemål och behov på bästa möjliga sätt. Dessutom är vi en oerhört trevlig städfirma vars personal alltid ger dig ett trevligt bemötande och hälsar på dig med ett leende på läpparna.

1
flytt-stada
resize

Flyttstädning


Vår utbildade personal ser till att flyttstädningen blir ordentligt ren in i minsta detalj.
Att överlåta flyttstädningen ska kännas tryggt och bekvämt och det är precis vad vi lovar dig.
Lägg din energi på ditt nya hem och överlåt flyttstädningen till oss.
Vi garanterar en proffsig flyttstädning så att du kan lämna med gott samvete till de som ska flytta in i din gamla bostad.
Självklart med kvalitetsgaranti.

HemstädningDrömmer du om att komma hem till ett rent hem utan att behöva städa själv? Önskar du att få mer tid över för att vara med familjen eller kanske till träning eller andra fritidsintressen? Eller orkar ni helt enkelt inte städa själv?Ja då är hemstädning från oss på IHMB lösningen.